must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Åpen dag på skolemuseet

Aktivitet i alle rom

15. apr. 2018 KL. 11:00 - 15:00

Velkommen til en livlig dag på Stavanger skolemuseum. Fra kl.11-15 kan publikum bli med på aktivitetene som kjøres kontinuerlig. Her er et utvalg: Bli med på en gammeldags skoletime med myndige frøken Pedersen hver halvtime (første time kl. 11.15). Her blir det bibelhistorie, skriving og regning på et enkelt nivå, men frøken Pedersen sørger for at alle aldersgrupper blir ivaretatt.

Sporty frøken Riis oppfordrer til å bli med på linjegymnastikk i skolegården hver halvtime. Her blir det bøy og tøy til klassisk marsjmusikk! I klasserommet fra 1960-tallet kan du kan brodere ditt eget bokmerke med korssting. Du kan oppleve spennende eksperimenter i naturfagssalen, og sløydlærerne hjelper deg med å snekre din egen båt. Arrangementet passer for alle, men barn i skolelader vil i større grad forstå forskjellen på skolen før og nå.

Adresse: Hillvågsveien 82, ved Kvaleberg skole.