Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Åpen dag 24. september

Liv og røre i alle rom

24. sep. 2017 KL. 11:00 - 15:00

Velkommen til en livlig dag på Stavanger skolemuseum. Fra kl.11-15 kan publikum bli med på aktivitetene som kjøres kontinuerlig.

Her er et utvalg:

Bli med på en gammeldags skoletime med myndige frøken Pedersen hver halvtime (første time kl. 11.15). Her blir det bibelhistorie, skriving og regning. Den beryktede Lusakånå, søster Øsebakk kommer innom for å ta en lusesjekk. Øsebakk spiller trøorgel, og alle oppfordres til å bli med på salmesang.

Sporty frøken Riis oppfordrer til å bli med på linjegymnastikk i skolegården hver halvtime. Her blir det bøy og tøy til klassisk marsjmusikk!

I klasserommet fra 1960-tallet kan du kan brodere ditt eget bokmerke med korssting.

Du kan oppleve spennende eksperimenter i naturfagssalen.

Sløydlærerne holder til i skolegården, og de hjelper deg med å snekre din egen båt.

Du får også høre om omgangsskolen, og dersom du leser for bibliotekaren får du en premie!

Bli med frøken Riis (Mette Tveit) på linjegymnastikk.

Bli med livlige frøken Riis (Mette Tveit) på linjegymnastikk i skolegården.

Lusesjekk-frøken.jpg#asset:1094

Lusakånå (Stig Roar Olsen) og frøken Pedersen (Tove K. Galta) tar seg av hodelus og disiplin.

Kafé på lærerværelset.

Ordinære inngangspriser: 90/60/50, Familiebillett:250