must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Åpen dag

Drama & aktiviteter i alle rom!

12. nov. 2017 KL. 11:00 - 15:00

Velkommen til en livlig dag på Stavanger skolemuseum. Fra kl.11-15 kan publikum bli med på aktivitetene som kjøres kontinuerlig.

Her er et utvalg:

Bli med på en gammeldags skoletime med myndige frøken Pedersen hver halvtime (første time kl. 11.15). Her blir det bibelhistorie, skriving og regning på et enkelt nivå, men frøken Pedersen sørger for at alle aldersgrupper blir ivaretatt. Den beryktede Lusakånå, spilt av museumsentusiast Stig Roar Olsen, kommer innom for å ta en lusesjekk.

Lusakånå og sanitetssøster Øsebakk underviser også i helselære inne i biblioteket.

Sporty frøken Riis oppfordrer til å bli med på linjegymnastikk i skolegården hver halvtime. Her blir det bøy og tøy til klassisk marsjmusikk!

I klasserommet fra 1960-tallet kan du kan brodere ditt eget bokmerke med korssting.

Du kan oppleve spennende eksperimenter i naturfagssalen, og sløydlærerne hjelper deg med å snekre din egen båt.

Arrangementet passer for alle, men barn som har begynt på skolen vil i større grad forstå forskjellen på skolen i gamle dager og skolen i dag.

Bli med frøken Riis (Mette Tveit) på linjegymnastikk.

Bli med livlige frøken Riis (Mette Tveit) på linjegymnastikk i skolegården.

Lusesjekk-frøken.jpg#asset:1094

Lusakånå (Stig Roar Olsen) og frøken Pedersen (Tove Galta) tar seg av hodelus og disiplin.

Kafé på lærerværelset.

Ordinære inngangspriser: 90/60/50, Familiebillett:250